Bog & idéPaul Verne

Bøger skrevet af Paul Verne

Læs mere om Paul Verne
2 produkter
2 produkter
Fra Rotterdam til København
Fra Rotterdam til KøbenhavnPaul Verne
79,95 DKK
EBOG
(1)
Fra Rotterdam til København
Fra Rotterdam til København
TILBUD
Fra Rotterdam til KøbenhavnOle Lillelund
79,96 DKK99,95 DKK
PAPERBACK
(1)
Fra Rotterdam til København

Mere om Paul Verne

Hvis du søger en bog skrevet af Paul Verne, kan du vælge i mellem et bredt udbud online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Vernes seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fra Rotterdam til København" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Fra Rotterdam til København" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureau

Bøger skrevet af Paul Verne

Der er to tilgængelige bøger af Paul Verne hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Vernes bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Verne er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paul Vernes "Fra Rotterdam til København"

"Fra Rotterdam til København" er tilgængelig online som ebog. Det betyder, at du kan læse "Fra Rotterdam til København" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Vernes serie "Bureauets lommebibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Paul Verne "Fra Rotterdam til København"

"Fra Rotterdam til København" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Vernes serie "Bureauets lommebibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Det Poetiske Bureau.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Verne