Bog & idéPaul Witcover

Bøger skrevet af Paul Witcover

Læs mere om Paul Witcover
1 produkter
1 produkter
Tremontaine Løgne i stjernerne
Tremontaine 9: Løgne i stjernernePaul Witcover
39,95 DKK
EBOG
(0)
Tremontaine 9: Løgne i stjernerne

Mere om Paul Witcover

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Paul Witcover. Det er "Tremontaine Løgne i stjernerne". Det er Saga, der har publiceret den på dansk. "Tremontaine Løgne i stjernerne" er desuden tilknyttet serien "Tremontaine".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tremontaine Løgne i stjernerne" af Paul Witcover

Hos Bog & idé er "Tremontaine Løgne i stjernerne" tilgængelig som e-bog. "Tremontaine Løgne i stjernerne" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Witcovers serie "Tremontaine". Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Witcover, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Witcover