Bog & idéPaul Zebitz Nielsen

Bøger skrevet af Paul Zebitz Nielsen

Læs mere om Paul Zebitz Nielsen
1 produkter
1 produkter
Fra tv-reporter til sognepræst
STREAM
Fra tv-reporter til sognepræstPaul Zebitz Nielsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Fra tv-reporter til sognepræst

Mere om Paul Zebitz Nielsen

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger skrevet af Paul Zebitz Nielsen. På listen nedenfor har du Nielsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når den, man elsker, dør" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Fra tv-reporter til sognepræst" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Fra tv-reporter til sognepræst" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Paul Zebitz Nielsen

Du kan finde tre bøger af Paul Zebitz Nielsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Paul Zebitz Nielsen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Paul Zebitz Nielsens "Når den, man elsker, dør"

Det er muligt at købe Paul Zebitz Nielsens "Når den, man elsker, dør" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Poul Kristensens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Paul Zebitz Nielsen "Fra tv-reporter til sognepræst"

Det er muligt at købe Paul Zebitz Nielsens "Fra tv-reporter til sognepræst" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Poul Kristensens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Paul Zebitz Nielsen