Bog & idéPauli Kofod

Bøger skrevet af Pauli Kofod

Læs mere om Pauli Kofod
1 produkter
1 produkter
Statistik i ernæring og sundhed
Statistik i ernæring og sundhedPauli Kofod
299,95 DKK
(0)
Statistik i ernæring og sundhed

Mere om Pauli Kofod

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Pauli Kofod. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kofod.
Bøgerne fra Pauli Kofod udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Design Methodology" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Statistik i ernæring og sundhed" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Statistik i ernæring og sundhed" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Pauli Kofods bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Pauli Kofod hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kofods bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Kofod er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Nyt Teknisk Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pauli Kofods "Design Methodology"

Hos Bog & idé er "Design Methodology" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Nyt Teknisk Forlag.

Pauli Kofod "Statistik i ernæring og sundhed"

Hos Bog & idé er "Statistik i ernæring og sundhed" tilgængelig som pdf. Dette er en også en skøn bog fra Kofod, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Teknisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Pauli Kofod