Bog & idéPauline Asingh

Bøger skrevet af Pauline Asingh

Læs mere om Pauline Asingh
3 produkter
3 produkter
RUS - vikinger i øst
BOEGERTILSTAERKPRIS
RUS - vikinger i østPauline Asingh
165,96 DKK
Hæftet
(1)
RUS - vikinger i øst
Stenalderen
BOEGERTILSTAERKPRIS
StenalderenOle Steen Hansen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Stenalderen
Der Mann aus Grauballe
Der Mann aus GrauballePauline Asingh
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Der Mann aus Grauballe

Mere om Pauline Asingh

Hvis du søger en bog skrevet af Pauline Asingh, har du et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Asinghs bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Pauline Asinghs bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Grauballemanden" udgivet af Gyldendal - "Der Mann aus Grauballe" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Stenalderen " i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Grauballe Man" udgivet af Moesgård

Pauline Asinghs bøger

Du kan bestille fire bøger af Pauline Asingh her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Asinghs bøger kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Asingh lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grauballemanden" af Pauline Asingh

"Grauballemanden" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Pauline Asingh "Der Mann aus Grauballe"

Det er muligt at købe Pauline Asinghs "Der Mann aus Grauballe" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Pauline Asingh