Bog & idéPayne

Bøger skrevet af Payne

Læs mere om Payne
1 produkter
1 produkter
Teorier i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teorier i socialt arbejdePayne
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Teorier i socialt arbejde

Mere om Payne

Der er flere forskellige bøger af Payne tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra -.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Paynes bøger findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Dead Are Arising: The Life of Malcolm X" udgivet af - - "Ulighedens DNA" udgivet af Dafolo A/S - "Ulighedens DNA" udgivet af Dafolo - "Bibel tidslinje" udgivet af Korskær - "Hele hjernen – hele barnet" udgivet af Klim - "Lyttende bøn" udgivet af Scandinavia - "HT-banden Andet afsnit" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En kriminel polsk organisation" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Et gidselhelvede" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peugeot-banden" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Røveri i Københavns Lufthavn" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Peugeot-banden" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Lise Lommeløs " udgivet af Carlsen - "Det Maskuline i Krise" udgivet af Scandinavia A/S - "Personlighedens genoprettelse" udgivet af Scandinavia - "Guds helbredende nærvær" udgivet af Scandinavia - "Lyttende Bøn" udgivet af Scandinavia A/S - "Det Maskuline i krise" udgivet af Scandinavia - "Personlighedens genoprettelse ved helbredende bøn" udgivet af Scandinavia - "Guds helbredende nærvær" udgivet af Scandinavia - "Narrativ terapi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Teorier i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Payne

Der er 22 tilgængelige bogudgivelser af Payne hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan bestille Payne bøger i flere forskellige formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Paynes "The Dead Are Arising: The Life of Malcolm X"

"The Dead Are Arising: The Life of Malcolm X" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på - og er udgivet af -.

Payne "Ulighedens DNA"

"Ulighedens DNA" kan købes som ebog. Hvis du køber "Ulighedens DNA" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Payne