Bog & idéP.C. Jersild

Bøger skrevet af P.C. Jersild

Læs mere om P.C. Jersild
2 produkter
2 produkter
Tivoli
TivoliP.C. Jersild
359,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Tivoli
Skriv först - fråga sen : manual för nybörjare
Skriv först - fråga sen : manual för nybörjareP.C. Jersild
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Skriv först - fråga sen : manual för nybörjare

Mere om P.C. Jersild

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af P.C. Jersild. På listen nedenfor har du de nyeste af Jersilds bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? P.C. Jersilds bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skriv först - fråga sen : manual för nybörjare" udgivet af Albert Bonniers förlag - "Afslutningen" udgivet af Samleren - "Tivoli" udgivet af Albert Bonniers förlag

Bøger af P.C. Jersild

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af P.C. Jersild hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde P.C. Jersild bøger i samtlige formater. Bøgerne af Jersild er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

P.C. Jersilds "Skriv först - fråga sen : manual för nybörjare"

Hos Bog & idé er "Skriv först - fråga sen : manual för nybörjare" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Albert Bonniers förlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.

P.C. Jersild "Afslutningen"

Det er muligt at købe P.C. Jersilds "Afslutningen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Samleren, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
P.C. Jersild