Bog & idéPeder Bjerge

Bøger skrevet af Peder Bjerge

Læs mere om Peder Bjerge
3 produkter
3 produkter
Milliardær på Skype x 2
Milliardær på Skype x2Peder Bjerge
119,95 DKK
EBOG
(0)
Milliardær på Skype x2
Billionaire on Skype
Billionaire on SkypePeder Bjerge
89,95 DKK
EBOG
(0)
Billionaire on Skype
It-boblen
It boblenPeder Bjerge
79,95 DKK
EBOG
(0)
It boblen

Mere om Peder Bjerge

Peder Bjerge har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Bjerges bogudgivelser.
Bøgerne fra Peder Bjerge kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Milliardær på Skype" udgivet af Jyllands-Posten - "Milliardær på Skype x 2" udgivet af Griffle - "It-boblen" udgivet af Gigraf Forlag - "Billionaire on Skype" udgivet af Griffle

Bøger skrevet af Peder Bjerge

Peder Bjerge har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Peder Bjerge bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Bjerge er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peder Bjerges "Milliardær på Skype"

"Milliardær på Skype" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jyllands-Posten.

Peder Bjerge "Milliardær på Skype x 2"

Det er muligt at købe Peder Bjerges "Milliardær på Skype x 2" som e-bog. Hvis du køber "Milliardær på Skype x 2" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Griffle, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Bjerge