Bog & idéPeder Fredslund Møller

Bøger skrevet af Peder Fredslund Møller

Læs mere om Peder Fredslund Møller
2 produkter
2 produkter
Introduktion til koncernregnskaber
Introduktion til koncernregnskaberPeder Fredslund Møller
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til koncernregnskaber
Introduktion til koncernregnskaber
Introduktion til koncernregnskaberPeder Fredslund Møller
229,95 DKK
EBOG
(0)
Introduktion til koncernregnskaber

Mere om Peder Fredslund Møller

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Peder Fredslund Møller. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup - "Introduktion til koncernregnskaber" udgivet af Gjellerup

Bøger skrevet af Peder Fredslund Møller

Der er ni tilgængelige bøger af Peder Fredslund Møller hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Møllers bøger kommer i flere forskellige formater. Møllers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Gjellerup.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peder Fredslund Møllers "Introduktion til koncernregnskaber"

Det er muligt at købe Peder Fredslund Møllers "Introduktion til koncernregnskaber" som ebog. Med "Introduktion til koncernregnskaber" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Gjellerup, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peder Fredslund Møller "Introduktion til koncernregnskaber"

Hos Bog & idé er "Introduktion til koncernregnskaber" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gjellerup, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Fredslund Møller