Bog & idéPeder Meyhoff

Bøger skrevet af Peder Meyhoff

Læs mere om Peder Meyhoff
2 produkter
2 produkter
En sønderjysk familie mellem dansk og tysk
BOEGERTILSTAERKPRIS
En sønderjysk familie mellem dansk og tyskPeder Meyhoff
91,26 DKK
Paperback
(0)
En sønderjysk familie mellem dansk og tysk
Kommunikation/IT C
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kommunikation/IT CPeder Meyhoff
341,96 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation/IT C

Mere om Peder Meyhoff

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Peder Meyhoff. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Meyhoff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En sønderjysk familie mellem dansk og tysk" udgivet af Forlaget SøftenDal - "Sprog og skriftlighed" udgivet af Systime - "Kommunikation/IT C" udgivet af Systime - "Kommunikation/ IT C" udgivet af Systime - "SamfNU - htx C-niveau" udgivet af Systime - "Kommunikation/IT C" udgivet af Systime - "Teknologihistorie" udgivet af Systime - "Tre små brikker " udgivet af SøftenDal

Mere om Peder Meyhoffs bøger

Peder Meyhoff har otte bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Peder Meyhoff bøger i samtlige formater. Meyhoffs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peder Meyhoffs "En sønderjysk familie mellem dansk og tysk"

"En sønderjysk familie mellem dansk og tysk" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Forlaget SøftenDal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peder Meyhoff "Sprog og skriftlighed"

"Sprog og skriftlighed" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Meyhoff