Bog & idéPeder Palladius

Bøger skrevet af Peder Palladius

Læs mere om Peder Palladius
1 produkter
1 produkter
En visitatsbog
En VisitatsbogPeder Palladius
99,95 DKK
EBOG
(0)
En Visitatsbog

Mere om Peder Palladius

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Peder Palladius. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Palladius' nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En Visitatsbog" udgivet af Eksistensen - "En Visitatsbog" i serien "En e-bog fra Anis" udgivet af Forlaget Anis

Bøger skrevet af Peder Palladius

Peder Palladius har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Peder Palladius fås i udvalgte formater. Bøgerne af Palladius er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peder Palladius' "En Visitatsbog"

"En Visitatsbog" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"En Visitatsbog" af Peder Palladius

Det er muligt at købe Peder Palladius' "En Visitatsbog" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "En Visitatsbog" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Palladius' serie "En e-bog fra Anis". Det er Forlaget Anis, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Palladius