Bog & idéPeder Riis

Bøger skrevet af Peder Riis

Læs mere om Peder Riis
5 produkter
5 produkter
Tegnevæggen 2019: Sprækken
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tegnevæggen 2019: SprækkenThomas Schrøder
248,96 DKK
Hardback
(1)
Tegnevæggen 2019: Sprækken
Krigen med Salamandrene
BOEGERTILSTAERKPRIS
Krigen med SalamandreneKarel Čapek
207,46 DKK
Hardback
(3)
Krigen med Salamandrene
Mormor laver Zombier
Mormor laver ZombierEmil Blichfeldt
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Mormor laver Zombier
Min farfar er ninja
BOEGERTILSTAERKPRIS
Min farfar er ninjaEmil Blichfeldt
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Min farfar er ninja
Min farfar er jinja
Min farfar er ninjaEmil Blichfeldt
149,95 DKK
EBOG
(0)
Min farfar er ninja

Mere om Peder Riis

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Peder Riis. På listen nedenfor ser du de nyeste af Riis' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Apokryf" udgivet af Ondskabens Flydende Vatikan - "Ana ved verdens ende" udgivet af Æther - "Sensation" udgivet af Ondskabens Flydende Vatikan

Mere om Peder Riis' bøger

Du kan finde tre bøger af Peder Riis her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Riis' bøger kommer i flere forskellige formater. Riis' bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peder Riis' "Apokryf"

Det er muligt at købe Peder Riis' "Apokryf" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ondskabens Flydende Vatikan.

Peder Riis "Ana ved verdens ende"

Det er muligt at købe Peder Riis' "Ana ved verdens ende" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Æther, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peder Riis