Bog & idéPedja

Bøger skrevet af Pedja

Læs mere om Pedja
2 produkter
2 produkter
Kalkudo
BOEGERTILSTAERKPRIS
KalkudoPedja
41,46 DKK
Paperback
(0)
Kalkudo
JuleSudoku
JuleSudokuPedja
59,95 DKK
Paperback
(0)
JuleSudoku

Mere om Pedja

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Pedja. På listen nedenfor finder du de seneste af -s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den sorte HYPER-SUDOKU" i serien "Sudoku" udgivet af Forlaget SuDoku - "JuleSudoku" i serien "Sudoku" udgivet af Forlaget SuDoku - "Kalkudo" udgivet af Forlaget SuDoku - "SommerSudoku" i serien "Sudoku" udgivet af Forlaget SuDoku - "Ordpuslerier for børn" i serien "Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku - "Kalkudo - plus og minus" i serien "Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Sudoku for børn" i serien "Sudoku||Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku - "Kalkudo - gange" i serien "Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Kalkudo - plus" i serien "Leg og lær" udgivet af Forlaget SuDoku ApS - "Sudoku Classic 14" i serien "Sudoku" udgivet af Forlaget SuDoku - "Sudoku Classic 13" i serien "Sudoku" udgivet af Forlaget SuDoku

Bøger skrevet af Pedja

Pedja har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Pedja bøger i forskellige formater. - har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Pedjas "Den sorte HYPER-SUDOKU"

Det er muligt at købe Pedjas "Den sorte HYPER-SUDOKU" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Sudoku". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget SuDoku.

"JuleSudoku" af Pedja

Det er muligt at købe Pedjas "JuleSudoku" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Sudoku". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget SuDoku.
Detaljer
Fulde navn:
Pedja