Bog & idéPedro Menchén

Bøger skrevet af Pedro Menchén

Læs mere om Pedro Menchén
5 produkter
5 produkter
Y no vuelvas más por aquí
Y no vuelvas más por aquíPedro Menchén
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Y no vuelvas más por aquí
Labios ensangrentados
Labios ensangrentadosPedro Menchén
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Labios ensangrentados
Una playa muy lejana
Una playa muy lejanaPedro Menchén
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Una playa muy lejana
Buen viaje, muchacho
Buen viaje, muchachoPedro Menchén
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Buen viaje, muchacho
Te espero en  Casablanca
Te espero en CasablancaPedro Menchén
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Te espero en Casablanca

Mere om Pedro Menchén

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Pedro Menchén. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Menchén.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Una playa muy lejana" udgivet af SAGA Egmont - "Labios ensangrentados" i serien "Contemporary drama" udgivet af SAGA Egmont - "Y no vuelvas más por aquí" udgivet af SAGA Egmont - "Te espero en Casablanca" i serien "Romance" udgivet af SAGA Egmont - "Buen viaje, muchacho" i serien "Thriller" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Pedro Menchén

Pedro Menchén har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Menchén som lydbog. Menchén har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Una playa muy lejana" af Pedro Menchén

"Una playa muy lejana" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "Una playa muy lejana" af Pedro Menchén med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på spa.

Pedro Menchén "Labios ensangrentados"

Det er muligt at købe Pedro Menchéns "Labios ensangrentados" som lydbog. Det betyder, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Labios ensangrentados" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Menchéns serie "Contemporary drama". Bogen kan købes online hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Pedro Menchén