Bog & idéPeer Lorenzen

Bøger skrevet af Peer Lorenzen

Læs mere om Peer Lorenzen
1 produkter
1 produkter
Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2
Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2Nina Holst Christensen
2339,95 DKK
Indbundet
(0)
Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2

Mere om Peer Lorenzen

Hvis du mangler en bog skrevet af Peer Lorenzen, har du et bredt udvalg til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Lorenzen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den Europæiske Menneskerettighedskonvention - med kommentarer Art 1-9" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2" udgivet af DJØF - "Den Europæiske Menneskerettighedskonvention - med kommentarer Art 10-59 samt tillægsprotokollerne" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Peer Lorenzen

Peer Lorenzen har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Lorenzens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Lorenzen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den Europæiske Menneskerettighedskonvention - med kommentarer Art 1-9" af Peer Lorenzen

Hos Bog & idé er "Den Europæiske Menneskerettighedskonvention - med kommentarer Art 1-9" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peer Lorenzen "Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2"

Det er muligt at købe Peer Lorenzens "Den Europæiske Menneskerettighedskonvention Bind 1-2" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Peer Lorenzen