Bog & idéPeer Svenstrup

Bøger skrevet af Peer Svenstrup

Læs mere om Peer Svenstrup
1 produkter
1 produkter
Marco Polo
BOEGERTILSTAERKPRIS
Marco PoloPeer Svenstrup
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Marco Polo

Mere om Peer Svenstrup

Hvis du er på jagt efter en bog af Peer Svenstrup, finder du et bredt udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Svenstrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læsekursuskasse 2" i serien "Dingokasse" udgivet af Gyldendal - "Marco Polo" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Peer Svenstrups bøger

Peer Svenstrup har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Peer Svenstrup bøger i forskellige formater. Peer Svenstrup bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peer Svenstrups "Læsekursuskasse 2"

"Læsekursuskasse 2" er til salg som bog. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Peer Svenstrup. Bogen er en del af Svenstrups serie "Dingokasse". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Marco Polo" af Peer Svenstrup

Hos Bog & idé er "Marco Polo" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "De små fagbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peer Svenstrup