Bog & idéPeer Westen Pedersen

Bøger skrevet af Peer Westen Pedersen

Læs mere om Peer Westen Pedersen
1 produkter
1 produkter
Tidens vers
Tidens versPeer Westen Pedersen
89,95 DKK
e-bog
(0)
Tidens vers

Mere om Peer Westen Pedersen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger skrevet af Peer Westen Pedersen. På listen nedenfor har du Pedersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tidens vers" udgivet af Mellemgaard - "Tidens vers" udgivet af mellemgaard

Mere om Peer Westen Pedersens bøger

Du kan købe to bøger af Peer Westen Pedersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Peer Westen Pedersen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tidens vers" af Peer Westen Pedersen

Det er muligt at købe Peer Westen Pedersens "Tidens vers" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Tidens vers" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tidens vers" af Peer Westen Pedersen

"Tidens vers" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peer Westen Pedersen