Bog & idéPelle Dragsted

Bøger skrevet af Pelle Dragsted

Læs mere om Pelle Dragsted
3 produkter
3 produkter
Nordisk socialisme
Nordisk socialismePelle Dragsted
299,95 DKK
Hæftet
(8)
Nordisk socialisme
Nordisk socialisme
STREAM
Nordisk socialismePelle Dragsted
119,95 DKK
Lydbog
(10)
Nordisk socialisme
Nordisk socialisme
Nordisk socialismePelle Dragsted
119,95 DKK
EBOG
(8)
Nordisk socialisme

Mere om Pelle Dragsted

Der er en del bøger af Pelle Dragsted til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dragsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nordisk socialisme" udgivet af Gyldendal - "Nordisk socialisme" udgivet af Gyldendal - "Nordisk socialisme" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Pelle Dragsted

Du kan finde tre bøger af Pelle Dragsted her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Pelle Dragsted bøger i samtlige formater. Dragsteds bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pelle Dragsteds "Nordisk socialisme"

"Nordisk socialisme" findes på den digitale boghylde som lydbog. Pelle Dragsteds "Nordisk socialisme" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Pelle Dragsted "Nordisk socialisme"

"Nordisk socialisme" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Nordisk socialisme" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pelle Dragsted