Bog & idéPelle Holmberg

Bøger skrevet af Pelle Holmberg

Læs mere om Pelle Holmberg
2 produkter
2 produkter
Lilla svampboken
Lilla svampbokenHans Marklund
189,95 DKK
Hardback
(0)
Lilla svampboken
Nya svampboken
Nya svampbokenHans Marklund
319,95 DKK
Indbundet
(0)
Nya svampboken

Mere om Pelle Holmberg

Pelle Holmberg har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Holmbergs udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Pelle Holmbergs bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nya svampboken" udgivet af Norstedts - "Svampekogebogen" udgivet af Turbine - "Lilla svampboken" udgivet af Norstedts - "Nya svampboken" udgivet af Norstedts - "Lilla svampboken" udgivet af Norstedts - "Naturkogebogen" udgivet af Turbine

Pelle Holmbergs bøger

Du kan bestille seks bøger af Pelle Holmberg her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Holmbergs bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Holmberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Pelle Holmbergs "Nya svampboken"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Pelle Holmberg. Bogen kan købes online hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Norstedts.

"Svampekogebogen" af Pelle Holmberg

Det er muligt at købe Pelle Holmbergs "Svampekogebogen" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Pelle Holmberg