Bog & idéPelle Klippinge

Bøger skrevet af Pelle Klippinge

Læs mere om Pelle Klippinge
2 produkter
2 produkter
Havsöringsguiden Skåne - Blekinge
Havsöringsguiden Skåne - BlekingePelle Klippinge
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Havsöringsguiden Skåne - Blekinge
Havsöringsguiden : Småland-Öland
Havsöringsguiden : Småland-ÖlandPelle Klippinge
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Havsöringsguiden : Småland-Öland

Mere om Pelle Klippinge

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Pelle Klippinge. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Klippinge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Havsöringsguiden Skåne - Blekinge" udgivet af Bokförlaget Settern - "Havsöringsguiden : Småland-Öland" udgivet af Bokförlaget Settern

Pelle Klippinges bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Pelle Klippinge hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Klippinges bøger kommer i udvalgte formater. Klippinges bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Bokförlaget Settern.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Havsöringsguiden Skåne - Blekinge" af Pelle Klippinge

"Havsöringsguiden Skåne - Blekinge" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Bokförlaget Settern, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på svensk.

"Havsöringsguiden : Småland-Öland" af Pelle Klippinge

Det er muligt at købe Pelle Klippinges "Havsöringsguiden : Småland-Öland" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Bokförlaget Settern, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Pelle Klippinge