Bog & idéPénélope Bagieu

Bøger skrevet af Pénélope Bagieu

Læs mere om Pénélope Bagieu
2 produkter
2 produkter
Heksene
HekseneRoald Dahl
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Heksene
Lag på lag
Lag på lagPénélope Bagieu
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Lag på lag

Mere om Pénélope Bagieu

Der er flere forskellige bøger skrevet af Pénélope Bagieu tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bagieu.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skamløs 2 - rebelske kvinder der ændrede verden" udgivet af Cobolt - "Skamløs - rebelske kvinder der ændrede verden" i serien "Skamløs" udgivet af Cobolt

Pénélope Bagieus bøger

Pénélope Bagieu har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bagieus bøger fås blot som indbundet. Bagieus bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Cobolt.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Pénélope Bagieus "Skamløs 2 - rebelske kvinder der ændrede verden"

Hos Bog & idé er "Skamløs 2 - rebelske kvinder der ændrede verden" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Cobolt, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Skamløs - rebelske kvinder der ændrede verden" af Pénélope Bagieu

"Skamløs - rebelske kvinder der ændrede verden" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i serien "Skamløs". Det er Cobolt, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pénélope Bagieu