Bog & idéPenny Sartori

Bøger skrevet af Penny Sartori

Læs mere om Penny Sartori
2 produkter
2 produkter
Når livet pludselig giver mening
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når livet pludselig giver meningPenny Sartori
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Når livet pludselig giver mening
Når livet pludselig giver mening
Når livet pludselig giver meningPenny Sartori
79,95 DKK
EBOG
(0)
Når livet pludselig giver mening

Mere om Penny Sartori

Penny Sartori har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sartori.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Når livet pludselig giver mening" udgivet af Borgen - "Når livet pludselig giver mening" udgivet af Borgen - "Nærdødsoplevelser" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Penny Sartori

Du kan finde tre bøger af Penny Sartori her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Penny Sartori kan købes i udvalgte formater. Sartoris bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Penny Sartoris "Når livet pludselig giver mening"

"Når livet pludselig giver mening" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Når livet pludselig giver mening" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

"Når livet pludselig giver mening" af Penny Sartori

Hos Bog & idé er "Når livet pludselig giver mening" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Borgen, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Penny Sartori