Bog & idéPenny Vincenzi

Bøger skrevet af Penny Vincenzi

Læs mere om Penny Vincenzi
1 produkter
1 produkter
Ringe i vandet
STREAM
Ringe i vandetPenny Vincenzi
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Ringe i vandet

Mere om Penny Vincenzi

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Penny Vincenzi. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vincenzi.
Bøgerne fra Penny Vincenzi tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Perfect Heritage" udgivet af Headline Book Publishing - "Den bedste tid" udgivet af Gyldendal - "Ringe i vandet" udgivet af Thaning & Appel - "Ringe i vandet" udgivet af Audioteket - "En ren skandale" udgivet af Gyldendal - "Ringe i vandet" udgivet af Gyldendal

Mere om Penny Vincenzis bøger

Penny Vincenzi har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Penny Vincenzi fås i flere formater. Vincenzis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Penny Vincenzis "Perfect Heritage"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Vincenzi, kan du godt glæde dig. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Headline Book Publishing.

"Den bedste tid" af Penny Vincenzi

Det er muligt at købe Penny Vincenzis "Den bedste tid" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Penny Vincenzi