Bog & idéPer Aagaard

Bøger skrevet af Per Aagaard

Læs mere om Per Aagaard
1 produkter
1 produkter
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabiliteringGitte Valentin
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering

Mere om Per Aagaard

Her hos Bog & idé ser du et stort sortiment af bøger af Per Aagaard. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Aagaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Munksgaard - "Læring, dannelse og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Per Aagaard

Der er fire tilgængelige bøger af Per Aagaard hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Aagaards bøger som hæftet. Aagaards bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" af Per Aagaard

Det er muligt at købe Per Aagaards "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" af Per Aagaard

"Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Aagaard