Bog & idéPer Arne Birkeland

Bøger skrevet af Per Arne Birkeland

Læs mere om Per Arne Birkeland
1 produkter
1 produkter
Matematikk for lærere. Bd.1
Matematikk for lærere. Bd.1Trygve Breiteig
779,95 DKK
Hæftet
(0)
Matematikk for lærere. Bd.1

Mere om Per Arne Birkeland

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Per Arne Birkeland. På listen nedenfor finder du Birkelands nyeste bøger.
Bøgerne fra Per Arne Birkeland findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Matematikk for lærere. Bd.1" udgivet af Universitetsforlaget - "Matematikk for lærere" udgivet af Universitetsforlaget - "Matematikk for lærere" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger af Per Arne Birkeland

Per Arne Birkeland har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Birkelands bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Birkeland er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Universitetsforlaget.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Matematikk for lærere. Bd.1" af Per Arne Birkeland

Hos Bog & idé er "Matematikk for lærere. Bd.1" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Per Arne Birkeland "Matematikk for lærere"

Det er muligt at købe Per Arne Birkelands "Matematikk for lærere" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Per Arne Birkeland