Bog & idéPer Arne Tjäder

Bøger skrevet af Per Arne Tjäder

Læs mere om Per Arne Tjäder
2 produkter
2 produkter
Uppfostran, underhållning, uppror
Uppfostran, underhållning, upprorPer Arne Tjäder
629,95 DKK
INDBUNDET
(0)
Uppfostran, underhållning, uppror
Gare d´Austerlitz
Gare d´AusterlitzPer Arne Tjäder
339,95 DKK
HÆFTET
(0)
Gare d´Austerlitz

Mere om Per Arne Tjäder

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Per Arne Tjäder. På listen nedenfor har du de nyeste af Tjäders udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig svensk.
- "Gare d´Austerlitz" udgivet af Bokförlaget Daidalos - "Uppfostran, underhållning, uppror" udgivet af Studentlitteratur

Bøger af Per Arne Tjäder

Der er to tilgængelige udgivelser af Per Arne Tjäder hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Per Arne Tjäder bøger i flere formater. Tjäders bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Per Arne Tjäders "Gare d´Austerlitz"

Det er muligt at købe Per Arne Tjäders "Gare d´Austerlitz" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Bokförlaget Daidalos.

"Uppfostran, underhållning, uppror" af Per Arne Tjäder

Hos Bog & idé er "Uppfostran, underhållning, uppror" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Studentlitteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Arne Tjäder