Bog & idéPer Arne Tufte

Bøger skrevet af Per Arne Tufte

Læs mere om Per Arne Tufte
1 produkter
1 produkter
Penger til besvær : privatøkonomiske utfordringer og økonomisk rådgivning i kredittsamfunnet
Penger til besvær : privatøkonomiske utfordringer og økonomisk rådgivning i kredittsamfunnetprivatøkonomiske utfordringer og økonomisk rådgivning i kredittsamfunnet
619,95 DKK
Hæftet
(0)
Penger til besvær : privatøkonomiske utfordringer og økonomisk rådgivning i kredittsamfunnet

Mere om Per Arne Tufte

Du kan kun finde en enkelt bog af Per Arne Tufte her hos Bog & idé. Det er "Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode (6. utg.)". Den er udgivet af Abstrakt forlag på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode (6. utg.)" af Per Arne Tufte

"Introduksjon til samfunnsvitenskapelig metode (6. utg.)" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Abstrakt forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en fantastisk bog fra Tufte, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Per Arne Tufte