Bog & idéPer Arnoldi

Bøger skrevet af Per Arnoldi

Læs mere om Per Arnoldi
2 produkter
2 produkter
SOLO
SOLOPer Arnoldi
399,95 DKK
Indbundet
(6)
SOLO
Sprog på banen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sprog på banenMichael Blædel (red.)
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Sprog på banen

Mere om Per Arnoldi

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger skrevet af Per Arnoldi. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Arnoldi.
Bøgerne fra Per Arnoldi udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Sprog på banen" udgivet af Modersmål-Selskabet - "SOLO" udgivet af Gyldendal - "Per Arnoldi - 100 plakater etc. - Ordrupgaard " udgivet af Ordrupgaardsamlingen

Mere om Per Arnoldis bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Per Arnoldi hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Per Arnoldi bøger i flere formater. Bøgerne af Arnoldi er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Arnoldis "Sprog på banen"

Det er muligt at købe Per Arnoldis "Sprog på banen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Per Arnoldi "SOLO"

Det er muligt at købe Per Arnoldis "SOLO" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Arnoldi