Bog & idéPer B. Vendsborg

Bøger skrevet af Per B. Vendsborg

Læs mere om Per B. Vendsborg
1 produkter
1 produkter
Grundbog i psykiatri
Grundbog i psykiatriKim Juul Larsen
699,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundbog i psykiatri

Mere om Per B. Vendsborg

Per B. Vendsborg har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vendsborgs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbog i psykiatri" udgivet af Gyldendal - "Grundbog i psykiatri" udgivet af HansReitzels - "Introduktion til Psykiatri" udgivet af Frydenlund

Per B. Vendsborgs bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Per B. Vendsborg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Per B. Vendsborg bøger i flere forskellige formater. Vendsborgs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per B. Vendsborgs "Grundbog i psykiatri"

Det er muligt at købe Per B. Vendsborgs "Grundbog i psykiatri" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Grundbog i psykiatri" af Per B. Vendsborg

"Grundbog i psykiatri" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Per B. Vendsborg