Bog & idéPer Bausager

Bøger skrevet af Per Bausager

Læs mere om Per Bausager
5 produkter
5 produkter
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe & hvide sokkerJesper Worre
199,95 DKK
Hardback
(3)
Sort kaffe & hvide sokker
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler
Mads P - væddeløber og verdensmester
Mads P - væddeløber og verdensmesterMads Pedersen
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Mads P - væddeløber og verdensmester
111 steder i Tour de France som du skal se
TILBUD
111 steder i Tour de France som du skal sePer Bausager
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(0)
111 steder i Tour de France som du skal se
Sort kaffe & hvide sokker
Sort kaffe og hvide sokkerJesper Worre
149,95 DKK
EBOG
(3)
Sort kaffe og hvide sokker

Mere om Per Bausager

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Per Bausager. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Bausager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "111 steder i Tour de France som du skal se" udgivet af Frydenlund - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Lede hunde & kolde kameler " i serien "Sort kaffe & hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag - "Sort kaffe & hvide sokker" i serien "Sort kaffe og hvide sokker" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Per Bausager

Du kan finde fem bøger af Per Bausager her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Per Bausager kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Bausager udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Bausagers "111 steder i Tour de France som du skal se"

Det er muligt at købe Per Bausagers "111 steder i Tour de France som du skal se" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Per Bausager "Sort kaffe & hvide sokker"

Det er muligt at købe Per Bausagers "Sort kaffe & hvide sokker" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i Bausagers serie "Sort kaffe og hvide sokker". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Per Bausager