Bog & idéPer Bo Larsen

Bøger skrevet af Per Bo Larsen

Læs mere om Per Bo Larsen
1 produkter
1 produkter
Den præhospitale patient
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den præhospitale patientJoel Cyril Boukris
746,96 DKK
Indbundet
(0)
Den præhospitale patient

Mere om Per Bo Larsen

Der er blot én bog af Per Bo Larsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Den præhospitale patient". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Bo Larsens "Den præhospitale patient"

"Den præhospitale patient" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Larsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Per Bo Larsen