Bog & idéPer Bregengaard

Bøger skrevet af Per Bregengaard

Læs mere om Per Bregengaard
7 produkter
7 produkter
Finansministerens  højreorienterede regnemaskine
Finansministerens højreorienterede regnemaskinePer Bregengaard
19,95 DKK
Paperback
(0)
Finansministerens højreorienterede regnemaskine
Et feministisk blik på økonomi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Et feministisk blik på økonomiPer Bregengaard
35,96 DKK
Paperback
(0)
Et feministisk blik på økonomi
Er nordisk socialisme farbar vej
BOEGERTILSTAERKPRIS
Er nordisk socialisme farbar vejPer Bregengaard
99,56 DKK
Paperback
(0)
Er nordisk socialisme farbar vej
Vinger og rødder. Jorden rundt med familien
Vinger og rødder. Jorden rundt med familienPer Bregengaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Vinger og rødder. Jorden rundt med familien
Integrationspolitik
IntegrationspolitikPer Bregengaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Integrationspolitik
Skolepolitik
SkolepolitikPer Bregengaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Skolepolitik
Problemer, problemer. Om menneske og samfund
Problemer, problemer. Om menneske og samfundPer Bregengaard
49,95 DKK
EBOG
(0)
Problemer, problemer. Om menneske og samfund

Mere om Per Bregengaard

Der findes mange bøger fra Per Bregengaard til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bregengaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skolepolitik" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Integrationspolitik" udgivet af Saga - "Et feministisk blik på økonomi" udgivet af Solidaritet - "Finansministerens højreorienterede regnemaskine" udgivet af Solidaritet - "Fra en farlig til en samfundsnyttig finanssektor" udgivet af Solidaritet - "Hvad skal vi leve af - på vejen mod socialismen?" udgivet af Solidaritet - "Skattens skarpe klo" udgivet af Solidaritet - "Vinger og rødder. Jorden rundt med familien" udgivet af Saga - "Integrationspolitik" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vinger og rødder. Jorden rundt med familien" udgivet af SAGA Egmont - "En fortælling om skabelsen, historien og skæbnen" udgivet af Frydenlund - "Den politiske forbruger - i den store verden!" udgivet af Columbus - "Vinger og rødder" udgivet af Per Bregengaard

Bøger af Per Bregengaard

Der er 13 tilgængelige bøger af Per Bregengaard hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Per Bregengaard bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Bregengaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Bregengaards "Skolepolitik"

Hos Bog & idé er "Skolepolitik" tilgængelig som ebog. "Skolepolitik" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Per Bregengaard "Integrationspolitik"

Det er muligt at købe Per Bregengaards "Integrationspolitik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Per Bregengaard