Bog & idéPer Briand

Bøger skrevet af Per Briand

Læs mere om Per Briand
1 produkter
1 produkter
Celledyrkning
BOEGERTILSTAERKPRIS
CelledyrkningVivi Kielberg
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Celledyrkning

Mere om Per Briand

Der er forskellige bøger fra Per Briand til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Briands seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Celledyrkning" udgivet af Gads Forlag - "Celledyrkning" udgivet af Gyldendal

Per Briands bøger

Du kan købe to bøger af Per Briand her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Per Briand kommer i forskellige formater. Bøgerne af Briand er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Celledyrkning" af Per Briand

Hos Bog & idé er "Celledyrkning" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Per Briand "Celledyrkning"

Hos Bog & idé er "Celledyrkning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Briand