Bog & idéPer Dalgård

Bøger skrevet af Per Dalgård

Læs mere om Per Dalgård
4 produkter
4 produkter
Putin - og Ruslands ukontrollable demokrati
BOEGERTILSTAERKPRIS
Putin - og Ruslands ukontrollable demokratiPer Dalgård
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Putin - og Ruslands ukontrollable demokrati
Foma - Godset Stepantjikovo og dets beboere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Foma - Godset Stepantjikovo og dets beboereFjodor Dostojevskij
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Foma - Godset Stepantjikovo og dets beboere
Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane
BOEGERTILSTAERKPRIS
Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske JernbanePer Dalgård
174,26 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane
Putin - og Ruslands ukontrollable demokrati
Putin - og Ruslands ukontrollable demokratiPer Dalgård
149,95 DKK
EBOG
(0)
Putin - og Ruslands ukontrollable demokrati

Mere om Per Dalgård

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Per Dalgård. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dalgård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Skt. Petersborg" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Putin - og Ruslands ukontrollable demokrati" udgivet af Informations - "Skt. Petersborg" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Skt. Petersborg" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Putin - og Ruslands ukontrollable demokrati" udgivet af Information - "Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Per Dalgårds bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Per Dalgård hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Dalgårds bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Dalgård inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Per Dalgårds "Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane"

Hos Bog & idé er "Turen går til Moskva, Skt. Petersborg & Den Transsibiriske Jernbane" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Dalgårds serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Per Dalgård "Skt. Petersborg"

"Skt. Petersborg" kan købes som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Skt. Petersborg" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Dalgårds serie "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Dalgård