Bog & idéPer Dreyer

Bøger skrevet af Per Dreyer

Læs mere om Per Dreyer
1 produkter
1 produkter
Morder
BOEGERTILSTAERKPRIS
MorderPer Dreyer
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Morder

Mere om Per Dreyer

Der er forskellige bøger skrevet af Per Dreyer på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dreyers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Morder" udgivet af Griffle - "Morder" udgivet af Ord Foto og Håndmadder

Per Dreyers bøger

Du kan finde to bøger af Per Dreyer her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Dreyers bøger som hæftet. Bøgerne af Dreyer er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Dreyers "Morder"

"Morder" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Griffle.

Per Dreyer "Morder"

Det er muligt at købe Per Dreyers "Morder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Ord Foto og Håndmadder, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Dreyer