Bog & idéPer Dyhr Hansen

Bøger skrevet af Per Dyhr Hansen

Læs mere om Per Dyhr Hansen
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriHelle Bruunsgaard
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri
Sygepleje til ældre
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygepleje til ældreMarie Seibæk
314,96 DKK
Indbundet
(0)
Sygepleje til ældre

Mere om Per Dyhr Hansen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger fra Per Dyhr Hansen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Geriatri" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Per Dyhr Hansen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Per Dyhr Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Per Dyhr Hansen fås i flere forskellige formater. Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Per Dyhr Hansens "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Per Dyhr Hansen "Sygepleje til ældre"

"Sygepleje til ældre" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Dyhr Hansen