Bog & idéPer Fabæch Knudsen

Bøger skrevet af Per Fabæch Knudsen

Læs mere om Per Fabæch Knudsen
3 produkter
3 produkter
Stammen og løbsk tale
Stammen og løbsk taleHans Månsson
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Stammen og løbsk tale
Når det lille barn stammer
Når det lille barn stammerPer Fabæch Knudsen
79,95 DKK
Hæftet
(0)
Når det lille barn stammer
Stammen. Et komplekst kommunikationsproblem
Stammen. Et komplekst kommunikationsproblemPer Fabæch Knudsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Stammen. Et komplekst kommunikationsproblem

Mere om Per Fabæch Knudsen

Per Fabæch Knudsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Fabæch Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggelse af stammen" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Stammen" udgivet af Saxo Publish - "Mit barn stammer - hvad gør jeg?" udgivet af Socialstyrelsen - "Mit barn stammer - hvad gør jeg?" udgivet af Socialstyrelsen - "Når det lille barn stammer" udgivet af Special

Bøger skrevet af Per Fabæch Knudsen

Du kan finde fem bøger af Per Fabæch Knudsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Fabæch Knudsens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Fabæch Knudsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forebyggelse af stammen" af Per Fabæch Knudsen

"Forebyggelse af stammen" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special-pædagogisk forlag.

"Stammen" af Per Fabæch Knudsen

Det er muligt at købe Per Fabæch Knudsens "Stammen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Fabæch Knudsen