Bog & idéPer Freiesleben Hansen

Bøger skrevet af Per Freiesleben Hansen

Læs mere om Per Freiesleben Hansen
1 produkter
1 produkter
Anvisning 183: Materialefysik for bygningsingeniører
Anvisning 183: Materialefysik for bygningsingeniørerPer Freiesleben Hansen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 183: Materialefysik for bygningsingeniører

Mere om Per Freiesleben Hansen

Du kan kun finde en enkelt bog af Per Freiesleben Hansen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Materialefysik for bygningsingeniører ". Den er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut på dansk. "Materialefysik for bygningsingeniører " er desuden tilknyttet serien "SBI-anvisning".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Per Freiesleben Hansens "Materialefysik for bygningsingeniører "

Hos Bog & idé er "Materialefysik for bygningsingeniører " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Hansens serie "SBI-anvisning". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Endnu en af Per Freiesleben Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Per Freiesleben Hansen