Bog & idéPer Froholdt

Bøger skrevet af Per Froholdt

Læs mere om Per Froholdt
2 produkter
2 produkter
Lærebog i trædrejning 1. DVD
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i trædrejning 2Per Froholdt
224,96 DKK
(0)
Lærebog i trædrejning 2
Farfars Krig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Farfars KrigPer Froholdt
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Farfars Krig

Mere om Per Froholdt

Der er mange bøger skrevet af Per Froholdt online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Froholdts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i trædrejning 3" udgivet af P.F. Design - "Farfars Krig" udgivet af P.F. Design - "Lærebog i trædrejning 1. DVD" udgivet af P.F. Design - "Lærebog i trædrejning 1" udgivet af P.F. Design - "Lærebog i trædrejning 2" udgivet af P.F. Design

Per Froholdts bøger

Per Froholdt har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Froholdts bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Froholdt er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af P.F. Design.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Lærebog i trædrejning 3" af Per Froholdt

Hos Bog & idé er "Lærebog i trædrejning 3" tilgængelig som spiralryg. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Per Froholdt. Det er P.F. Design, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Per Froholdt "Farfars Krig"

Det er muligt at købe Per Froholdts "Farfars Krig" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er P.F. Design, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Froholdt