Bog & idéPer Groth

Bøger skrevet af Per Groth

Læs mere om Per Groth
4 produkter
4 produkter
Volvo 1800
BOEGERTILSTAERKPRIS
Volvo 1800Per Groth
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Volvo 1800
Volvo PV
BOEGERTILSTAERKPRIS
Volvo PVPer Groth
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Volvo PV
Volvo 1800
Volvo 1800Per Groth
399,95 DKK
Hardback
(0)
Volvo 1800
Volvo 140
BOEGERTILSTAERKPRIS
Volvo 140Per Groth
331,96 DKK
Indbundet
(0)
Volvo 140

Mere om Per Groth

Hvis du leder efter en bog af Per Groth, kan du vælge i mellem et stort sortiment online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Groths bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "BOGTRYKKEREN" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Volvo 140" udgivet af Motorploven - "Volvo PV" udgivet af Motorploven - "Volvo 1800" udgivet af Motorploven

Mere om Per Groths bøger

Du kan finde fire bøger af Per Groth her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Per Groth bøger i flere forskellige formater. Groths bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Groths "BOGTRYKKEREN"

Hos Bog & idé er "BOGTRYKKEREN" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Poul Kristensens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Per Groth "Volvo 140"

Hos Bog & idé er "Volvo 140" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Motorploven.
Detaljer
Fulde navn:
Per Groth