Bog & idéPer H. Hansen

Bøger skrevet af Per H. Hansen

Læs mere om Per H. Hansen
1 produkter
1 produkter
En lys og lykkelig fremtid
BOEGERTILSTAERKPRIS
En lys og lykkelig fremtidPer H. Hansen
290,46 DKK
Indbundet
(4)
En lys og lykkelig fremtid

Mere om Per H. Hansen

Per H. Hansen har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hansen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Per H. Hansens bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En lys og lykkelig fremtid" udgivet af Samvirke - "Danish modern furniture 1930-2016" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af University Press of Southern Denmark - "Moderne dansk møbeldesign" udgivet af Gyldendal - "Finn Juhl" udgivet af Gyldendal - "Da sparekasserne mistede deres uskyld" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag - "På glidebanen til den bitre ende" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Da danske møbler blev moderne" udgivet af Syddansk Universitetsforlag & Aschehoug - "Den store danske møbelguide" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En lys og lykkelig fremtid" udgivet af Samvirke - "Finn Juhl og hans hus" udgivet af Strandberg Publishing - "Finn Juhl and his House" udgivet af Strandberg Publishing - "Vi kan, når vi skal" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Historiefagets teoretiske udfordring" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Da danske møbler blev moderne" udgivet af Syddansk Universitetsforlag¤Lindhardt og Ringhof - "Den store danske møbelguide" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "300 danske designmøbler" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Moderne dansk møbeldesign" udgivet af Gyldendal

Per H. Hansens bøger

Du kan købe 17 bøger af Per H. Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Hansens bøger kommer i et udvalg af formater. Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En lys og lykkelig fremtid" af Per H. Hansen

"En lys og lykkelig fremtid" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samvirke.

"Danish modern furniture 1930-2016" af Per H. Hansen

Det er muligt at købe Per H. Hansens "Danish modern furniture 1930-2016" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er med i Hansens serie "University of Southern Denmark studies in history and social sciences". Det er University Press of Southern Denmark, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Per H. Hansen