Bog & idéPer Hølmer

Bøger skrevet af Per Hølmer

Læs mere om Per Hølmer
2 produkter
2 produkter
Operationssygepleje
BOEGERTILSTAERKPRIS
OperationssygeplejeHanne Martinsen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Operationssygepleje
Klinisk reumatologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk reumatologiMette Hedeboe
611,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk reumatologi

Mere om Per Hølmer

Per Hølmer har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Hølmers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinisk reumatologi" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Gyldendal - "Operationssygepleje" udgivet af Gyldendal - "Klinisk reumatologi" i serien "Ergo/fys Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal

Mere om Per Hølmers bøger

Du kan bestille fire bøger af Per Hølmer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Per Hølmer bøger i forskellige formater. Hølmer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk reumatologi" af Per Hølmer

Hos Bog & idé er "Klinisk reumatologi" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Per Hølmer "Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter"

"Klinisk reumatologi for ergoterapeuter og fysioterapeuter" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Hølmer