Bog & idéPer Hovdenakk

Bøger skrevet af Per Hovdenakk

Læs mere om Per Hovdenakk
1 produkter
1 produkter
Egill Jacobsen 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egill Jacobsen 3Per Hovdenakk
829,96 DKK
Indbundet
(0)
Egill Jacobsen 3

Mere om Per Hovdenakk

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Per Hovdenakk. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hovdenakk.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Per Hovdenakks bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Egill Jacobsen 2" udgivet af Gyldendal - "Egill Jacobsen 3" udgivet af Gyldendal - "Jørgen Haugen Sørensen - jeg mener jeg ser" udgivet af KunstCentret Silkeborg Bad

Bøger skrevet af Per Hovdenakk

Du kan købe tre bøger af Per Hovdenakk her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Hovdenakks bøger kommer i udvalgte formater. Hovdenakks bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Egill Jacobsen 2" af Per Hovdenakk

Hos Bog & idé er "Egill Jacobsen 2" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Egill Jacobsen 3" af Per Hovdenakk

Det er muligt at købe Per Hovdenakks "Egill Jacobsen 3" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Hovdenakk