Bog & idéPer Ingesman

Bøger skrevet af Per Ingesman

Læs mere om Per Ingesman
2 produkter
2 produkter
Kirkens historie I-II
Kirkens historie I-IINils Arne Pedersen
729,95 DKK
Indbundet
(1)
Kirkens historie I-II
Konge, kirke og samfund
Konge, kirke og samfundn a
245,95 DKK
EBOG
(0)
Konge, kirke og samfund

Mere om Per Ingesman

Der findes en del bøger skrevet af Per Ingesman tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Ingesmans bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Middelalderens Danmark" udgivet af Gad - "Kirkens historie I-II" udgivet af Gyldendal - "Provisioner og processer" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmark og Europa i senmiddelalderen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Per Ingesmans bøger

Per Ingesman har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Per Ingesman kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Ingesman er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Middelalderens Danmark" af Per Ingesman

Det er muligt at købe Per Ingesmans "Middelalderens Danmark" som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Ingesman, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.

"Kirkens historie I-II" af Per Ingesman

Hos Bog & idé er "Kirkens historie I-II" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Ingesman