Bog & idéPer Jensen

Bøger skrevet af Per Jensen

Læs mere om Per Jensen
10 produkter
10 produkter
Hundens sprog og tanker
Hundens sprog og tankerPer Jensen
329,95 DKK
Indbundet
(0)
Hundens sprog og tanker
Mellem ordene
Mellem ordenePer Jensen & Inger Ulleberg
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Mellem ordene
Pædagogik i dagtilbud
Pædagogik i dagtilbudTorben Munkholm
439,95 DKK
Hæftet
(0)
Pædagogik i dagtilbud
Den misforståede hund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den misforståede hundPer Jensen
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Den misforståede hund
Dyrenes følelser og vores følelser for dyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dyrenes følelser og vores følelser for dyrPer Jensen
282,16 DKK
Hardback
(0)
Dyrenes følelser og vores følelser for dyr
Mellom ordene : kommunikasjon i profesjonell praksis
Mellom ordene : kommunikasjon i profesjonell praksisPer Jensen
569,95 DKK
Hæftet
(0)
Mellom ordene : kommunikasjon i profesjonell praksis
Perspektiver på kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på kommunikationIrene Oestrich
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på kommunikation
Systemisk veiledning i profesjonell praksis
Systemisk veiledning i profesjonell praksisPer Jensen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Systemisk veiledning i profesjonell praksis
Familien - plus én
BOEGERTILSTAERKPRIS
Familien - plus énHåkon Hårtveit og Per Jensen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Familien - plus én
Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle
Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandlePer Jensen
879,95 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle

Mere om Per Jensen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger fra Per Jensen. På listen nedenfor har du Jensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Per Jensen findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Systemisk veiledning i profesjonell praksis" udgivet af Fagbokforlaget - "HverdagsMatematik 2, FVU-mediebog" udgivet af Alinea - "Hverdagsmatematik 1, Mediebog" udgivet af Alfabeta - "Den misforståede hund" udgivet af Forlaget Tro-fast - "Mellom ordene : kommunikasjon i profesjonell praksis" udgivet af Gyldendal akademisk - "Lyst" udgivet af DreamLitt - "Lyst" udgivet af DreamLitt - "Kys julen fra mig " udgivet af Four Seasons - "Working paper series Carbon abatement policies with assistance to energy intensive industry " udgivet af Erhvervsministeriet, Ministry of Business and Industry - "Didaktik, design og digitalisering Web 3.0's didaktiske potentialer" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Pædagogik i dagtilbud" udgivet af Gyldendal - "Mellem ordene" i serien "Vejledning & profession" udgivet af Klim - "Ekspert i undervisning" i serien "Profession & praksis" udgivet af Unge Pædagoger - "Ansikt til ansikt : kommunikasjons- og familiespektivet i helse- og sosialarbeid" udgivet af Gyldendal akademisk - "Perspektiver på psykisk lidelse : å forstå, beskrive og behandle" udgivet af Gyldendal akademisk - "Perspektiver på kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Familien - plus én" udgivet af Klim - "Hverdagsmatematik 1 Mediebog " i serien "Hverdagsmatematik" udgivet af Alinea - "Hverdagsmatematik 2 Mediebog " udgivet af Alinea - "Lærebog i Internet og MS Office 2000" udgivet af Dafolo - "Mellom ordene" udgivet af Gyldendal akademisk

Bøger af Per Jensen

Der er 21 tilgængelige bogudgivelser af Per Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Jensens bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Jensen publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Per Jensens "Systemisk veiledning i profesjonell praksis"

"Systemisk veiledning i profesjonell praksis" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Per Jensen "HverdagsMatematik 2, FVU-mediebog"

Det er muligt at købe Per Jensens "HverdagsMatematik 2, FVU-mediebog" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Jensen