Bog & idéPer Jepsen

Bøger skrevet af Per Jepsen

Læs mere om Per Jepsen
6 produkter
6 produkter
Stress og frihed
Stress og frihedPeter Sloterdijk
139,95 DKK
Hæftet
(2)
Stress og frihed
Pessimisme
TAENKEPAUSER
PessimismePer Jepsen
59,95 DKK
Hæftet
(2)
Pessimisme
Pessimisme
PessimismePer Jepsen
49,95 DKK
EBOG
(2)
Pessimisme
Pessimisme
PessimismePer Jepsen
49,95 DKK
EBOG
(2)
Pessimisme
Tænkningens veje
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkningens vejeFilosofi
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Tænkningens veje
Pessimisme
PessimismePer Jepsen
49,95 DKK
Lydbog
(2)
Pessimisme

Mere om Per Jepsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Per Jepsen, finder du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jepsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pessimisme" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pessimisme" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pessimisme " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pessimisme" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Per Jepsen

Per Jepsen har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Per Jepsen bøger i forskellige formater. Jepsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Jepsens "Pessimisme"

"Pessimisme" er tilgængelig online som lydbog. Per Jepsens "Pessimisme" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Tænkepauser". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Pessimisme" af Per Jepsen

Det er muligt at købe Per Jepsens "Pessimisme" som ebog. Hvis du køber "Pessimisme" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Jepsens serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Jepsen