Bog & idéPer Jespersen

Bøger skrevet af Per Jespersen

Læs mere om Per Jespersen
1 produkter
1 produkter
Glæden ved sproget
Glæden ved sprogetMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Glæden ved sproget

Mere om Per Jespersen

Der er en del bøger af Per Jespersen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jespersen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Per Jespersens bøger udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kriseøkonomi og Klimagæld" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Vækstøkonomi på vildspor" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Kriseøkonomi og Klimagæld" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Glæden ved sproget" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Krisens økonomi" udgivet af Gyldendal - "Oikos" udgivet af Columbus - "Børnene fra Bakkekammen" udgivet af Frydenlund - "Den offentlige sektors økonomi" udgivet af Gyldendal - "Vækstøkonomi på vildspor" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Øjebliksbilleder fra Johannesburg " udgivet af Interplan - "Filosofia" udgivet af Turbine - "Hvidovre Station" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Den offentlige sektors økonomi" udgivet af HansReitzels - "Den offentlige sektors økonomi" udgivet af Hans Reitzel - "Introduktion til makroøkonomi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Introduktion til makroøkonomi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Miljøøkonomi" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Makroøkonomisk metodologi" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Den offentlige sektors økonomi" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til Mikroøkonomi" udgivet af Djøf Forlag - "Tag etikken tilbage" udgivet af Jensen & Dalgaard - "John Maynard Keynes" i serien "Økonomiens konger" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Europa?" udgivet af Politisk Revy - "Introduktion til Makroøkonomi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den økonomiske teoris historie" udgivet af DJØF - "EUROEN" udgivet af DEO - "Krisens økonomi" udgivet af Gyldendal - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Makroøkonomisk metodologi" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Introduktion til makroøkonomisk teori " udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Miljøøkonomi" udgivet af DJØF - "Introduction to Macroeconomic theory" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet
Og et antal andre bøger skrevet af Jespersen, som du også kan købe hos Bog & idé.

Per Jespersens bøger

Per Jespersen har 32 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Per Jespersen bøger i samtlige formater. Jespersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kriseøkonomi og Klimagæld" af Per Jespersen

"Kriseøkonomi og Klimagæld" er til salg som ebog. "Kriseøkonomi og Klimagæld" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Vækstøkonomi på vildspor" af Per Jespersen

Det er muligt at købe Per Jespersens "Vækstøkonomi på vildspor" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Vækstøkonomi på vildspor" på din enhed og begynde at læse. Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Jespersen