Bog & idéPer Klausen Fink

Bøger skrevet af Per Klausen Fink

Læs mere om Per Klausen Fink
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Klinisk psykiatri
Klinisk psykiatriSøren Dalsgaard
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk psykiatri
Klinisk sundhedspsykologi
Klinisk sundhedspsykologiErik Friis-Hasché
539,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk sundhedspsykologi
Funktionelle lidelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Funktionelle lidelserCharlotte Ulrikka Rask
323,96 DKK
Hæftet
(0)
Funktionelle lidelser

Mere om Per Klausen Fink

Hvis du søger en bog skrevet af Per Klausen Fink, kan du købe et bredt udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Finks udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sundhedspsykologi" udgivet af Gyldendal - "Psykiske sygdomme og kroppen" udgivet af Gyldendal - "Klinisk psykiatri" udgivet af Munksgaard

Per Klausen Finks bøger

Du kan købe fire bøger af Per Klausen Fink her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Per Klausen Fink kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Fink er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Klausen Finks "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Per Klausen Fink "Klinisk sundhedspsykologi"

Det er muligt at købe Per Klausen Finks "Klinisk sundhedspsykologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Per Klausen Fink