Bog & idéPer Krogh Hansen

Bøger skrevet af Per Krogh Hansen

Læs mere om Per Krogh Hansen
3 produkter
3 produkter
Corporate communication
BOEGERTILSTAERKPRIS
Corporate communicationElin Brandi Sørensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Corporate communication
K&K 115
K&K 115n a
130,00 DKK
EBOG
(0)
K&K 115
K&K 115
K&K 115n a
130,00 DKK
EBOG
(0)
K&K 115

Mere om Per Krogh Hansen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Per Krogh Hansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Krogh Hansens seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Per Krogh Hansen kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Corporate communication" udgivet af HansReitzels - "Kommunikationsmodeller" udgivet af Samfundslitteratur - "K & K 111" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Expectations" i serien "Writings from the Center for Narratological Studies, University of Southern Denmark" udgivet af Medusa - "Karakterens rolle" i serien "Skrifter fra Center for Æstetik og Logik" udgivet af Medusa - "Mennesket i teksten" udgivet af Medusa - "Paul de Man (re)konstrueret" udgivet af Forlaget Medusa - "Om dekonstruktionens værktøjskasse" udgivet af Forlaget Medusa - "Corporate communication" udgivet af Gyldendal - "Borderliners" i serien "Writings from the Center for Narratological Studies" udgivet af Medusa

Bøger skrevet af Per Krogh Hansen

Per Krogh Hansen har ti bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Per Krogh Hansen bøger i samtlige formater. Krogh Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Per Krogh Hansens "Corporate communication"

Det er muligt at købe Per Krogh Hansens "Corporate communication" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Kommunikationsmodeller" af Per Krogh Hansen

"Kommunikationsmodeller" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Krogh Hansen