Bog & idéPer Krull

Bøger skrevet af Per Krull

Læs mere om Per Krull
1 produkter
1 produkter
Det gode skoleliv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det gode skolelivClarissa Corneliussen
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Det gode skoleliv

Mere om Per Krull

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger skrevet af Per Krull. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Krull.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det gode skoleliv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Det gode skoleliv" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Per Krull

Du kan købe to bøger af Per Krull her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Krulls bøger som hæftet. Bøgerne af Krull er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det gode skoleliv" af Per Krull

"Det gode skoleliv" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Per Krull "Det gode skoleliv"

"Det gode skoleliv" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Per Krull